Resultaten 1 - 7 van 7

We zijn weer open!

Vanaf donderdag 20 mei mag je weer je eigen boeken uitzoeken en vrij door het gebouw lopen. We zijn blij dat we weer verder open mogen voor onze bezoekers!

Computercursussen en workshops in 2021

Wilt u werken aan uw digitale vaardigheden? In januari starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek.

Geef een Bibliotheekbon kado

Wil je je iemand verrassen? wat is een mooier cadeau dan de Bibliotheek? Met een bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie, verleiding en verdieping cadeau!

Gratis app met luisterboeken en e-books (voor bibliotheekleden)

Wist je dat je als bibliotheeklid ook gratis toegang hebt tot e-books en luisterboeken? Maak daarvoor gebruik van de nieuwe online Bibliotheek-app.

Coronavirus: Kulturhus Haaksbergen neemt maatregelen tegen het coronavirus

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM / de Rijksoverheid raken ook het Kulturhus Haaksbergen. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus.

Bibliotheek geeft boek cadeau!

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek: Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer.
Het boek is verkrijgbaar bij je eigen Bibliotheek zolang de voorraad strekt.

Regel je bibliotheekzaken overal eenvoudig met onze nieuwe app

Met de Bibliotheek Wise app regel je eenvoudig de belangrijkste bibliotheekzaken met je smartphone of tablet. Download de gratis app en ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden.