Resultaten 1 - 4 van 4

Gratis voor leden: online tijdschriften lezen

Vanaf nu kun je via de online Bibliotheek-app óók je favoriete tijdschriften lezen! Hiermee komt de TijdschriftenBieb-app te vervallen. Download de app en geniet als lid van de Bibliotheek van superleuke tijdschriften. Van Autoweek tot Happinez en van Ouders van Nu tot Psychologie Magazine en jeugdtijdschriften. Vooralsnog kun je één tijdschrift (het voorlaatste nummer) per week lenen.

NIEUW! Net toegevoegd 2 jeugdbladen: Tina en ZoZitDat.

Kijk voor alle vragen en antwoorden over deze verhuizing op de website van de online Bibliotheek: https://bit.ly/veelgestelde-vragen-tijdschriftenbieb

Download de Online Bibliotheek-app via:
✅ Google Play https://bit.ly/online-bieb-google-play
✅ App Store https://apple.co/3L06PQd

Regel je bibliotheekzaken overal eenvoudig met onze app

Met de Iguana Bibliotheek-app regel je eenvoudig de belangrijkste bibliotheekzaken met je smartphone of tablet. Download de gratis app en ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden.

Nieuwe leenvoorwaarden bij de Bibliotheek Haaksbergen

Met ingang van 1 januari 2023 gaat er het een en ander veranderen in de leenvoorwaarden en abonnementsoorten van de Bibliotheek Haaksbergen.

Gratis app met luisterboeken en e-books (voor bibliotheekleden)

Wist je dat je als bibliotheeklid ook gratis toegang hebt tot e-books en luisterboeken? Maak daarvoor gebruik van de nieuwe online Bibliotheek-app.