Resultaten 1 - 10 van 18
Inloopspreekuur digitale zorg

Digitale voorzieningen worden in de toekomst steeds belangrijker en niet meer weg te denken. Maar wat als u niet zo handig bent met de computer, het lastig is om een app te installeren of het niet lukt om een digitaal programma te gebruiken? 

Studiekring50Plus

Groepsbijeenkomst

 

"De studiekring houdt mij betrokken bij de actualiteit en mijn geest actief"

Inloopspreekuur Digihulp

Kom langs bij de Kulturhus Haaksbergen met uw vragen rondom computers, e-books, internet en tablets.

Hulp bij de coronacheck app

Hulp nodig bij de CoronaCheck-app of het printen van een papieren bewijs?

Vrijwilligers van de bibliotheek zitten klaar om u te helpen

Filmprojectdag in de herfstvakantie

Droom je ervan om voor de camera te staan als acteur of actrice? Of gaat je hart sneller kloppen bij het maken van een spannende film? Dan is dit je kans! Op donderdag 21 oktober 2021 organiseert de Bibliotheek Haaksbergen een filmprojectdag (10 tot 14 jaar) van 10.00 tot 15.30 uur.

JobOn training: Jouw top CV

Online activiteit werk en inkomen

Jouw CV is vast in grote lijnen klaar. Maar bekijk jij hem elke keer weer kritisch en pas jij hem op elke vacature aan? Want zo is de kans groter dat jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens deze online training leer je hoe je jouw basis CV simpel kunt aanpassen aan een vacature.

Patiëntenportaal van het ziekenhuis

Training Digivitaler

Het afgelopen jaar hebt u steeds meer te maken gehad met digitale zorgdiensten en wordt er van u verwacht uw online zorgtaken zelf te kunnen regelen. Voor veel mensen is het lastig deze ontwikkelingen bij te benen of ze hebben geen ervaring met computers en apps op de telefoon.

Sollicitatiespreekuur

Online activiteit werk en inkomen

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk? Neem dan deel aan het online sollicitatiespreekuur. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Netwerken

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Neem deel aan dé online koffiepauze voor werkzoekenden: Walk & Talk. Na een korte inleiding ga je met andere deelnemers in gesprek over jouw zoektocht naar werk. Vergroot je netwerk, wissel ervaringen & tips uit en deel inspirerende verhalen. Het thema van deze maand gaat over hoe je jouw netwerk kunt inzetten om een nieuwe baan te vinden. Gastspreker is Micha van de Water.

Training: Jouw netwerk is goud waard

Online activiteit werk en inkomen

Solliciteren wordt veel gemakkelijker wanneer je ‘bekend’ bent bij iemand in de organisatie waar jij aan de slag wilt. Maar wat als je daar niemand kent? Tijdens deze training leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de mensen in jouw netwerk.