Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 10 van 13
Lablearning@Home

Webinar-serie Wearables maken

Wil je meer weten over de werking en mogelijkheden van nieuwe maak-technologieën zoals die van de lasercutter en borduurmachine?

Cursus Klik&Tik: de basis

Basiscursus

De absolute beginnerscursus voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. Thuis oefenen op de computer is belangrijk voor het succes.

JobOn Droombaanspel

JobOn | Thema werk

Ga tijdens het online droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. 

E-books lenen, hoe doe je dat?

De online Bibliotheek heeft een aanbod van meer dan 30.000 e-books, die te lezen zijn op je tablet, smartphone of e-reader. Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. We helpen je graag op weg bij het inloggen op de website en bij het lenen van e-books. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat, dat leer je tijdens deze online Zoom-workshop. Met je pasnummer en e-mailadres kun je een account aanmaken en direct beginnen met lezen.

Beter in beeld

ONLINE activiteit | Thema Werk

Videobel jij tegenwoordig ook regelmatig voor je werk? Wil je meer weten over hoe jij - ook van achter een beeldscherm - een goede indruk kunt maken? Schrijf je dan in voor deze online workshop. 

Walk & Talk - Koffiepauze voor werkzoekenden

Walk & Talk | Thema Werk | Arbeidsbemiddeling

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden!

Arbeidsbemiddeling

Thema werk workshops

Deze week wordt de Thema Werk Workshop gegeven door Kaj Blokhuis en Jelle Smedes van Attract Oldenzaal.