Resultaten 1 - 10 van 22
Voorlezen voor kinderen

Kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden. En als dat in de bibliotheek met een speciaal verteltheatertje gebeurt is het nog veel spannender.

Inloopspreekuur digitale vaardigheden/IDO

Iedere maandag

Voor al uw vragen over de smartphone, tablet of laptop en digitale overheid.

Taalcafé

Iedere dinsdag en donderdag

Voor mensen die beter Nederlands willen leren spreken.

Taalcafé

Iedere dinsdag en donderdag

Voor mensen die beter Nederlands willen leren spreken.

 De nationale Voorleeslunch

Burgemeester Rob Welten leest voor uit een verhaal van Ronald Giphart. Je bent van harte welkom van 11∶30 tot 13∶00. Er zal worden gezorgd voor een lunch welke gesponsord zal worden door Bakker Bart. Aanmelden kan aan de balie of via  
Toegang is gratis!

 Sanne Rooseboom – Schrijversbezoek

Sanne is de schrijfster van het kinderboekenweekgeschenk. Ze is bekend van de populaire serie ‘Het ministerie van Oplossingen’ en ‘Mot en de metaalvissers’. De titel van het kinderboekenweekgeschenk is ‘Ravi en de laatste Magie’ Sanne zal een schrijversbezoek brengen aan onze Bibliotheek. Daar wil jij toch bij zijn? 

Schrijversbezoek & Meet & Greet Wout Brama

In het kader van de week van de diversiteit komt Wout Brama naar de Bibliotheek om te vertellen over zijn pas gelanceerde kinderboek. Wout schreef dit samen met Maud Roetgering (ook van FC Twente) Het boek heet: Wout & Maud en het geheim van de trainer.

De eerste 150 bezoekers gaan naar huis met dit leuke nieuwe boek! Stel hem je vragen en wie weet kun je nog wel met hem op de foto!
Toegang is gratis.

 

Aanmelden: Meet & Greet Wout & Maud Tickets, ma, 9 okt. 2023 om 15:00 | Eventbrite

Tetem workshop – Soundscape

Het alternatieve einde

Tijdens deze workshop bedenken deelnemers een alternatief einde op het verhaal ‘Mijn jaar in een tent’. Zij nemen het alternatieve einde op met richtmicrofoons en voegen geluidseffecten toe waardoor een gesproken verhaal ontstaat. In het boek probeert Zwaan, de hoofdpersoon, de thuissituatie van vluchtelingen te ervaren in de vorm van een challenge. Zij wil een jaar in een tent slapen. Het verhaal prikkelt de verbeelding, waardoor het geschikt is om deelnemers er een vervolg op te laten bedenken. Boeksuggestie: ‘Mijn jaar in een tent’.

Maandag 16 oktober 15:00 tot 16:30 uurBibliotheek Haaksbergen

Doelgroep: groep 7 & 8

Gratis entree

Aanmelden:  

Maximaal aantal deelnemers: 18