Internet - een wereld aan informatie 

Op het internet is allerlei informatie te vinden. Of het nu gaat om het laatste nieuws, het boeken van een vakantie of de herkomst van uw naam, vrijwel alles is er te vinden. 

Hieronder staan enkele links die u helpen bij het zoeken op het internet 

Steffie.nl
Zoekprof.nl
Seniorweb.nl


Gratis internet?
Als lid van de bibliotheek kunt u op de publiekspc’s in de bibliotheek gratis gebruik maken van het Internet. Niet-leden betalen € 1.50 per half uur.

Wij hebben de beschikking over WiFi dus u kunt ook gratis met uw eigen laptop op het internet werken op een van de werkplekken in de bibliotheek!


Internetcursus
 
In de bibliotheek worden regelmatig internetcursussen gegeven. Hier leert u de eerste beginselen van het surfen op internet en hoe u een emailbericht kunt versturen. Begint het computervirus bij u ook te kriebelen? Meld u aan voor de eerstvolgende cursus. Kijk voor meer informatie over de cursussen en data op onze cursussensite hierleerjewat.nl.

 
Kinderen en internet 
Veel ouders maken zich zorgen over het internetgebruik van hun kinderen. Soms hebben ze concrete zorgen, maar vaak is het een onbestemd gevoel. Logisch, veel kinderen zijn in het gebruik van internet en computer hun ouders allang voorbijgestreefd. Meester Sipke heeft op zijn site praktische tips voor u verzameld en biedt kinderen een veilige zoekmachine.