Nieuws uit de Bibliotheek

Kinderjury 2024 gaat van start!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan is dit je kans om mee te bepalen wat het beste kinderboek uit 2023 is! Van 7 februari t/m 9 april heb je tijdens de Leesweken tijd om zoveel mogelijk boeken te lezen zodat je vanaf 10 april kan stemmen op je favoriete boek.

Stempelkaart
Je hoeft niet in de hele bibliotheek te zoeken naar de boeken die meedoen. Bibliotheek Haaksbergen heeft ze vast bij elkaar gezet. Tussen de boeken vind je ook stempelkaarten. Hier kan je er één van pakken om bij te houden welke boeken je al hebt gelezen. Voor elk gelezen boek dat je weer inlevert, krijg je een stempel. Op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur kan je de ingevulde stempelkaart laten zien aan de medewerker bij de balie. Om het nóg leuker te maken: bij het eerste en vijfde gelezen boek krijg je ook een prijsje! 

Stemmen
In de bibliotheek liggen ook stemformulieren klaar om in de bibliotheek je stem uit te brengen. Zo weten we straks wat kinderen uit Haaksbergen het beste boek vinden! Vanaf 10 april kan je op https://www.kinderjury.nl/je stem uitbrengen voor de landelijke wedstrijd. 

Belangrijke data

Leesweken                                                                 7 februari t/m 9 april 2024 
Stemweken                                                                10 t/m 24 april 2024
Bekendmaking Top 3 en tweede stemronde            15 mei 2024
Bekendmaking winnaars Kinderjury                         24 mei 2024