Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 5
Cursus 'Spiegelreflex voor beginners'

Vanaf eind augustus biedt Kulturhus Haaksbergen de cursus ‘Spiegelreflex voor beginners’ aan. In deze cursus leer je alles wat je wilt weten over jouw spiegelreflexcamera of systeemcamera (dit is een camera waar de lenzen wel af kunnen maar waar geen spiegel meer in zit).

Cursus Digisterker:

Werken met de e-overheid

De overheid doet steeds meer via het internet en het digitale loket en u moet daar steeds meer gebruik van maken. Denk aan het aanvragen van huur- en zorgtoeslag en zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen zijn hier nog niet (voldoende) vaardig in of vinden het nog moeilijk.

Cursus 'Lightroom'

In deze cursus leer je om je zelfgemaakte foto’s te bewerken op de computer. De lessen worden gegeven door Henk Jalving.