Mijn Bibliotheek

Resultaten 1 - 9 van 9
LeesJeRijk

Dé leesclub van Taalhuis Haaksbergen

LeesJeRijk is dé leesclub van Taalhuis Haaksbergen waarin je samen met anderen leest in makkelijke Nederlandse taal, met als doel jouw lees- en gespreksvaardigheid te verbeteren.

Digitaal inloopspreekuur

Kom langs bij de Kulturhus Haaksbergen met uw vragen rondom computers, e-books, internet en tablets.

Cursus Computertypen

Een cursus waar je je leven lang plezier van hebt!

Kinderen doen tegenwoordig steeds meer met de computer. Informatie zoeken, met hun vrienden op Facebook en op de middelbare school moeten ze werkstukken vaak getypt inleveren.

Cursus IPad 'de kennismaking'

Basiscursus

Hebt u een IPad gekocht of gekregen maar u hebt nog geen idee hoe het allemaal werkt? Doe dan mee met deze kennismakingscursus die bestaat uit 7 bijeenkomsten

Bijeenkomst Walk&Talk

Kruiwagen voor een nieuwe baan 50+

De arbeidsmarkt 2018 is behoorlijk gekrompen en dit biedt vele mogelijkheden en kansen. Maar brengt ook risico’s met zich mee.

Cursus Klik&Tik

Basiscursus

De absolute basiscursus! Voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. We beginnen in deze cursus bij het begin.