Mijn Bibliotheek

Resultaten 1 - 10 van 12
LeesJeRijk

Dé leesclub van Taalhuis Haaksbergen

LeesJeRijk is dé leesclub van Taalhuis Haaksbergen waarin je samen met anderen leest in makkelijke Nederlandse taal, met als doel jouw lees- en gespreksvaardigheid te verbeteren.

Digitaal inloopspreekuur

Kom langs bij de Kulturhus Haaksbergen met uw vragen rondom computers, e-books, internet en tablets.

Cursus Computertypen

Een cursus waar je je leven lang plezier van hebt!

Kinderen doen tegenwoordig steeds meer met de computer. Informatie zoeken, met hun vrienden op Facebook en op de middelbare school moeten ze werkstukken vaak getypt inleveren.

Cursus Samsung Tablet  'de kennismaking'

Cursus Samsung Tablet 'de kennismaking'

Basiscursus

Hebt u een Samsung Galaxy tab gekocht of gekregen maar u hebt nog geen idee hoe het allemaal werkt?

Woensdagmiddagactiviteit

Het is herfstvakantie: tijd voor een lekkere film. Wie heeft daar geen zin in?

Cursus Word

Kennismaking voor senioren

Leer documenten maken, opslaan, veranderen en verzenden in WORD 2013. Na vijf bijeenkomsten kunt u een document maken met inhoudsopgave, verzorgde opmaak van letters, woorden, alinea’s en pagina’s, een  afbeelding toevoegen etc..

Cursus Digisterker:

Werken met de e-overheid

Tijdens deze cursus leert u omgaan met de digitale overheid.

Cursus Digisterker:

Werken met de e-overheid

Tijdens deze cursus leert u omgaan met de digitale overheid.

Cursus IPad 'de kennismaking'

Basiscursus

Hebt u een IPad gekocht of gekregen maar u hebt nog geen idee hoe het allemaal werkt? Doe dan mee met deze kennismakingscursus die bestaat uit 7 bijeenkomsten

Cursus Klik&Tik

Basiscursus

De absolute basiscursus! Voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. We beginnen in deze cursus bij het begin.