Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 11
Digitaal inloopspreekuur

Kom langs bij de Kulturhus Haaksbergen met uw vragen rondom computers, e-books, internet en tablets.

Cursus Klik&Tik

Help ik heb een computer/tablet gekregen

Hoe gebruik ik de computer?
Wilt u weten hoe het werkt, doe dan mee aan de cursus Klik&Tik. De absolute basiscursus!

Cursus Word

Kennismaking met Word

In deze cursus leert u hoe u in WORD 2013 verschillende typen documenten kunt maken, opslaan en veranderen.

Woensdagmiddagactiviteit

Koken

Nog nooit zoiets lekkers geproefd: een loempia in filodeeg.

Maakplaats Haaksbergen

Zinderende workshops

Deze voorjaarsvakantie organiseert Kulturhus Haaksbergen techniekworkshops binnen Maakplaats Haaksbergen in samenwerking met Tetem. Op 26 en 28 februari kunnen kinderen tussen 9 en 12 jaar meedoen aan deze bijzondere techniekworkshops.

Woensdagmiddagactiviteit

Hotel Transsylvanie 3: een monsterlijk leuke vakantiefilm

Maakplaats Haaksbergen

Zinderende workshops

Cursus Maak kennis met uw iPad

Basiscursus

Hebt u een iPad (of iPhone) gekocht of gekregen maar u hebt nog geen idee hoe het allemaal werkt? Doe dan mee aan de IPad kennismakingscursus die Kulturhus Haaksbergen organiseert.

Cursus Excel

Excel de kennismaking

Maak kennis met de basisbeginselen van Excel 2013. Na 4 trainingen zijn de termen: werkblad, rijen, kolommen en cellen u bekend.

Cursus Leer werken met uw DigiD

Werken met de e-overheid

Vanaf woensdag 20 maart 2019 start bij Kulturhus Haaksbergen de cursus “Leer werken met uw DigiD”. In deze cursus leert u te werken met uw DigiD en om te gaan met de digitale overheid.