Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 5
Cursus 'Spiegelreflex voor beginners'

Vanaf eind augustus biedt Kulturhus Haaksbergen de cursus ‘Spiegelreflex voor beginners’ aan. In deze cursus leer je alles wat je wilt weten over jouw spiegelreflexcamera of systeemcamera (dit is een camera waar de lenzen wel af kunnen maar waar geen spiegel meer in zit).

Levi Weemoedt

Theo Hakkert interviewt Levi Weemoedt

Levi Weemoedt (pseudoniem van Isaäck Jacobus van Wijk)  is een schrijver van tragikomische  verhalen en gedichten die hij als geen andere op buitengewoon vermakelijke wijze voorleest en voordraagt aan zijn publiek.

Cursus 'Lightroom'

In deze cursus leer je om je zelfgemaakte foto’s te bewerken op de computer. De lessen worden gegeven door Henk Jalving.