Nieuws uit de Bibliotheek

Schrijversbezoek Sanne Roosenboom

Schrijversbezoek Sanne Roosenboom

Vrijdag 6 oktober
15:00 uur

Bibliotheek/Theaterzaal

Vanaf 7 jaar

Gratis entree

 

Sanne is de schrijfster van het kinderboekenweekgeschenk. Ze is bekend van de populaire serie 'Het ministerie van Oplossingen' en 'Mot en de metaalvissers'. De titel van het kinderboekenweekgeschenk is 'Ravi en de laatste Magie' Sanne zal een schrijversbezoek brengen aan onze Bibliotheek. Daar wil jij toch bij zijn?

In de flat waar Ravi (11) sinds kort woont met haar moeder en broertje, is een gasfornuis ontploft, waardoor iedereen tijdelijk weg moet. Ravi vindt het prima, ze vindt de flat vreselijk. Omdat haar moeder in een rolstoel zit, heeft de gemeente een rolstoelvriendelijk plekje voor ze gevonden in een tehuis voor oude mensen. Dit blijken niet zomaar oude mensen, maar gepensioneerde tovenaars. Het tehuis zit vol kikkers, geheime kamers en goudklompjes. Door de komst van het gezin gaat er iets mis. De machtigste, naarste tovenaar van de wereld (ook stokoud) kan de hele stad veranderen in een ellendig slagveld met ziektes en ratten. Ravi moet hem stoppen. Lukt dat? En gaat ze zich ooit weer ergens écht thuis voelen?

 

Reserveren:https://www.eventbrite.com/e/tickets-schrijversbezoek-sanne-rooseboom-kinderboekenweek-2023-678397855247?aff=oddtdtcreator