Computercursussen en workshops in 2021

Wilt u werken aan uw digitale vaardigheden? In januari starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. We worden steeds vaker gevraagd onze zaken online te regelen. De Bibliotheek helpt u wegwijs te worden in de digitale wereld. Leer werken met de computer, tablet en smartphone of verdiep u in de digitale overheid. Ook zijn er workshops over Facebook, Twitter en Whatsapp en kunt u een digitaal fotoboek leren maken. Alle computercursussen en workshops zijn hier te vinden.

Het programmaboekje

De brochure met alle cursussen en workshops van het voorjaar 2021 kunt u digitaal bekijken op onze website, maar is ook gratis af te halen bij de Bibliotheek.