Mijn Bibliotheek  

Laden...

Coronavirus: Kulturhus Haaksbergen neemt maatregelen tegen het coronavirus

De bibliotheek, onderdeel van het Kulturhus Haaksbergen, is vanaf 11 mei weer geopend. Kijk hier voor openingstijden en de voorwaarden die worden gesteld aan het bibliotheekbezoek. 

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM / de Rijksoverheid raken ook het Kulturhus Haaksbergen. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus. 

Geen boetes
We zorgen ervoor dat onze bibliotheekleners geen boetes krijgen doordat zij niet in staat zijn materialen te retourneren. Tot 31 mei kunt u de boeken boetevrij inleveren. 

Gereserveerde materialen
Alle gereserveerde materialen blijven staan tot een week na opening van de bibliotheek

Herinnering voor het niet tijdig inleveren van materialen
In de herinnering staat dat je de materialen zo spoedig mogelijk moet inleveren. Dat is vanaf 11 mei weer mogelijk. Van die datum heb je twee weken de tijd om de materialen alsnog in te leveren. 

Activiteiten geannuleerd
Alle activiteiten, voorstellingen en bijeenkomsten zijn geannuleerd tot 1 september

Digitale collectie
Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen bibliotheekleden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lenen en luisterboeken te luisteren op een computer, laptop of mobiele telefoon. Ga naar Online Bibliotheek

Vragen
Kijk voor de laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM

We vertrouwen op uw begrip en medewerking.