Mijn Bibliotheek  

Laden...

iPadcafé

Er is 2 wekelijks op dinsdagmorgen van 10:00-11:30 uur een iPadcafé. Het doel van het iPadcafé is het uitwisselen van ervaringen en gebruik van uw Tablet. Het is dus geen cursus en er is geen één-op-één begeleiding. Er is wel een vrijwilliger die u op weg helpt.

Man met iPad

 

 

 

 

 

 Data

De data zijn als volgt: Dinsdag 14 april 12 en 26 mei, 9 en 23 juni. (We gaan vanwege de grote belangstelling 2 maanden langer door!)

Toch graag persoonlijke begeleiding?

Wilt u toch persoonlijke begeleiding? Wij bieden u een "Maatje in de bieb" aan. Tegen betaling kunt u met een jongere één-op-één aan de slag. Aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch 053 5722040 of aan de balie in de bibliotheek. De kosten hiervoor zijn per uur: € 7,50 voor leden, niet-leden betalen € 10,-. (minimale duur voor begeleiding is 1 uur)

Online iPadcursus
Apple beschrijft de iPad als 'een magische deur: als je die opent, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open'. De app 'Instellingen', die standaard op de iPad geïnstalleerd is, biedt vele mogelijkheden die u kunnen ondersteunen om dagelijks effectiever en met meer plezier gebruik te maken van de iPad.

Om meer mogelijkheden voor iedereen beschikbaar te maken, is er nu de cursus iPad, de basis. Onder andere het werken met apps, het schrijven met de iPad, je Apple ID en tips voor dagelijks gebruik komen aan bod. Alle onderwerpen worden besproken aan de hand van videofragmenten waarin ir. Marc Vos van de iPad Academy aan het woord is. Start gelijk met deze cursus op uw iPad!

Niveau: beginners (MBO)Hema academie man
Studieduur: 2 uur
Toets: ja
Ga hier naar de Hema academie