Mijn bibliotheek

Regel uw bibliotheekzaken met Mijn Bibliotheek! Met Mijn Bibliotheek kunt u zelf verschillende zaken handig thuis regelen.
 

Ga naar 'Mijn Bibliotheek', rechtsboven op deze pagina en vul het nummer van je bibliotheekpas (28911....) in met de pincode*.
Met Mijn Bibliotheek kunt u verschillende zaken regelen:
 
Verlengen
Een overzicht van wat u in huis hebt en de mogelijkheid om materialen te verlengen. Of bekijk via de link Eerder geleende titels wat u al eerder geleend hebt.
 
Aanwinstenservice
Kies één of meerdere onderwerpen en ontvang iedere week via e-mail de nieuwste aanwinsten in deze categorieën. Zo weet u bijvoorbeeld altijd wanneer de nieuwste thrillers, dvd’s of Engelse romans zijn binnengekomen. Gratis!
 
Mijn Muziekweb
Cd’s zoeken en reserveren bij de grootste discotheek van Nederland. Eenmalig aanmelden met e-mailadres is hierbij verplicht. Deze collecties is ook opgenomen in de (Muziek)catalogus van Bibliotheek Haaksbergen.
 
Bericht ontvangen voor resevering?
Een seintje als de reservering klaarstaat?
Dit is te regelen via de Algemene lenergegevens in Mijn bibliotheek. Deze berichten kunt u via e-mail ontvangen. GRATIS!
 
Algemene zaken regelen
Uw e-mail-adres wijzigen, reserverings-/herinneringsberichten ontvangen, dat kan allemaal via Algemene zaken regelen.

 
*standaard is dit geboortedag gevolgd door de twee laatste cijfers van het geboortejaar, bijv. 1 december 1958 geeft 0158