Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Informatiebijeenkomst over het oprichten van een leesclub 

Informatiebijeenkomst over het oprichten van een leesclub 

Informatiebijeenkomst over het oprichten van een leesclub 

Hou je van lezen? Probeer eens een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. 

Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia tijdens de Informatiebijeenkomst op donderdag 14 december in onze bibliotheek. En wie weet wil je na die avond gelijk starten in een leesclub.

Leesclubs van Senia 

Senia organiseert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Er zijn leesclubs voor uiteenlopende genres zoals literatuur, filosofie, geschiedenis en kunst. 

Informatiebijeenkomst 

Ervaar de meerwaarde van een leesclub op donderdag 14 december om 19.00 uur in de Bibliotheek Haaksbergen. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via . Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.