Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

E-books lenen, hoe doe je dat?

De online Bibliotheek heeft een aanbod van meer dan 30.000 e-books, die te lezen zijn op je tablet, smartphone of e-reader. Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. We helpen je graag op weg bij het inloggen op de website en bij het lenen van e-books. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat, dat leer je tijdens deze online Zoom-workshop. Met je pasnummer en e-mailadres kun je een account aanmaken en direct beginnen met lezen.

Aanmelden:

Deze workshop is alleen voor leden van de bibliotheken Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente. Je moet enige kennis hebben van het gebruik van je apparaat en internet. Aanmelden kan tot 13:00 uur de dag ervoor via deze link. Na aanmelden ontvang je een link naar de Zoomsessie.