Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Arbeidsbemiddeling

Thema werk workshops
Arbeidsbemiddeling

Deze week wordt de Thema Werk Workshop gegeven door Kaj Blokhuis en Jelle Smedes van Attract Oldenzaal.

Hoe zichtbaar ben jij?

In deze workshop nemen we een kijkje in de keuken bij en vanuit het perspectief van arbeidsbemiddelaars en werkgevers waardoor je je bewuster wordt van hoe en op welke manier je zichtbaar bent in de huidige arbeidsmarkt. Met daarbij praktische tips voor onder andere sollicitatiegesprekken en de opbouw van zowel je online en offline cv. 

Attract is een uitzend- en werving & selectiebureau met Twentse roots. In deze workshop kijk je samen met Jelle Smedes en Kaj Blokhuis naar verschillende aspecten die jou kunnen helpen bij het vinden van een (nieuwe) baan; waar moet een goede cv aan voldoen? Hoe is het gesteld met jouw vindbaarheid op bijvoorbeeld LinkedIn en andere social media? Wat kan een bureau als Attract voor je betekenen? Wat zijn de voordelen van en vooroordelen over arbeidsbemiddeling? Hoe ziet de arbeidsmarkt er momenteel uit? 

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Er zijn maar 12 plekken dus wees er snel bij want vol = vol! Stuur een mail naar Danielle Bekkers. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding.