Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab: Maak een feestelijke lichtpiano (9-12 jaar)

ONLINE activiteit | i.s.m. Tetem
KidsLab: Maak een feestelijke lichtpiano (9-12 jaar)

Met behulp van kopertape, een knoopbatterij en een RGB LED-lampje maak je een stroomkring. Om het LED-lampje heen maak je een kubus met een lange strook eraan, een soort pianotoets. Als je de toets indrukt, licht het RGB LED-lampje in de kubus op in het rood (R), groen (G) of blauw (B). De kubus kan je nog versieren met emoticons of iconen.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag en de hele voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis* met een labcoach online aan de slag met maak, bouw en ontwerp workshops! Klik hier voor (andere) workshops van Tetem. *Let op: niet alle workshops zijn gratis (die van 22, 23 en 27 februari wel)!

KidsLabs zijn workshops die in samenwerking met Tetem, andere bibliotheken en Twentse maakplaatsen zijn ontwikkeld.

Je hebt een laptop/computer nodig om deel te nemen aan de Zoom-sessie (gratis online vergadertool).

Let op:
De bibliotheek heeft vouchers beschikbaar waarmee de zelfgemaakte textielsticker nadien gratis besteld kan worden.

Wanneer?

Hoe laat?